@ Studio Fotokatti 2016
Studio Fotokatti Etusivu Häät Häägalleria Tilaisuudet Lapset Yhteystiedot

Hääkuvaukset...

Alla muutama hääpaketti hintoineen. Mikäli tarpeesi on kuitenkin jokin muu, ota yhteyttä info@studiofotokatti.fi. Tarkemmat yksityiskohdat voidaan käydä läpi sähköpostitse, tai tapaamisella, joka kuuluu pakettien hintaan.

Häämuotokuvaukset miljöössä.

Muotokuvien koevedoksia kuvataan normaalisti 50-100, joista saatte valita viisi jotka käsitellään hienoiksi hääkuviksi kolmeen omavalintaiseen sävyyn. Kuvat toimitetaan cd/dvd-levyllä korkearesoluutioisena, 10-kuva optimoituina ja nettikoossa. Levylle poltetaan myös kaikki koevedoksina olleet kuvat peruskäsiteltyinä. Hinta: 180  euroa. Varausmaksu: 50 euroa (on osa hintaa). Matkat sisältyvät hintaan Turun ja Kaarinan alueella. Muualle matkakorvaus 0,25€/km.

Häämuotokuvat sekä vihkitilaisuus.

Häämuotokuvat kuten yllä, sekä vihkitilaisuuden dokumentaarinen kuvaaminen. Vihkitilaisuudesta tuleva kuvamäärä riippuu monesta, mutta normaali määrä on 50-100 käsiteltyä kuvaa. Kuvista tulee nettigalleria. Kuvat toimitetaan cd/dvd-levyllä korkearesoluutioisena, 10-kuva optimoituina ja nettikoossa. Hinta: 300 euroa Varausmaksu: 100 euroa (on osa hintaa). Matkat sisältyvät hintaan Turun ja Kaarinan alueella. Muualle matkakorvaus 0,25€/km.

Häämuotokuvat sekä vihkitilaisuus ja juhla.

Häämuotokuvat kuten yllä, sekä vihkitilaisuuden ja juhlan dokumentaarinen kuvaaminen hääparin poistumiseen saakka. Vihkitilaisuudesta ja juhlasta tuleva kuvamäärä riippuu monesta, mutta normaali määrä on 500 käsiteltyä kuvaa. Kuvista tulee nettigalleria. Kuvat toimitetaan cd/dvd-levyllä korkearesoluutioisena, 10-kuva optimoituina ja nettikoossa. Hinta: 860 euroa Varausmaksu: 100 euroa (on osa hintaa). Matkat sisältyvät hintaan Turun ja Kaarinan alueella. Muualle matkakorvaus 0,25€/km.
Häät