@ Studio Fotokatti 2022
Studio Fotokatti

Hääkuvaukset...

Alla muutama hääpaketti hintoineen. Mikäli tarpeesi on kuitenkin jokin muu, ota yhteyttä info@studiofotokatti.fi. Tarkemmat yksityiskohdat voidaan käydä läpi sähköpostitse, tai tapaamisella, joka kuuluu pakettien hintaan.

Häämuotokuvaukset miljöössä.

Muotokuvien koevedoksia kuvataan normaalisti 50-75, joista saatte valita viisi jotka käsitellään hienoiksi hääkuviksi kolmeen omavalintaiseen sävyyn. Kuvat toimitetaan tiedostoina dvd-levyllä/muistitikulla korkearesoluutioisena, 10-kuva optimoituina ja nettikoossa. Levylle poltetaan myös kaikki koevedoksina olleet kuvat peruskäsiteltyinä. Hinta: 220 euroa. Varausmaksu: 50 euroa (on osa hintaa). Matkat sisältyvät hintaan Turun ja Kaarinan alueella. Muualle matkakorvaus 0,35€/km.

Häämuotokuvat sekä vihkitilaisuus.

Häämuotokuvat kuten yllä. Vihkitilaisuuden dokumentaarinen kuvaaminen. Tuleva kuvamäärä riippuu monesta, mutta normaali määrä on 50-100 käsiteltyä kuvaa. Kuvista tulee nettigalleria. Kuvat toimitetaan tiedostoina dvd- levyllä/muistitikulla korkearesoluutioisena, 10-kuva optimoituina ja nettikoossa. Hinta: 350 euroa Varausmaksu: 100 euroa (on osa hintaa). Matkat sisältyvät hintaan Turun ja Kaarinan alueella. Muualle matkakorvaus 0,35€/km.

Häämuotokuvat sekä vihkitilaisuus ja juhla 1.

Häämuotokuvat kuten yllä. Vihkitilaisuuden ja juhlan dokumentaarinen kuvaaminen 5 tuntia. Tuleva kuvamäärä riippuu monesta, mutta normaali määrä on 250-300 käsiteltyä kuvaa. Kuvista tulee nettigalleria. Kuvat toimitetaan tiedostoina dvd- levyllä/muistitikulla korkearesoluutioisena, 10-kuva optimoituina ja nettikoossa. Hinta: 690 euroa Varausmaksu: 100 euroa (on osa hintaa). Matkat sisältyvät hintaan Turun ja Kaarinan alueella. Muualle matkakorvaus 0,35€/km.

Häämuotokuvat sekä vihkitilaisuus ja juhla 2.

Häämuotokuvat kuten yllä. Vihkitilaisuuden ja juhlan dokumentaarinen kuvaaminen 10 tuntia. Tuleva kuvamäärä riippuu monesta, mutta normaali määrä on 400-500 käsiteltyä kuvaa. Kuvista tulee nettigalleria. Kuvat toimitetaan tiedostoina dvd- levyllä/muistitikulla korkearesoluutioisena, 10-kuva optimoituina ja nettikoossa. Hinta: 1115 euroa Varausmaksu: 100 euroa (on osa hintaa). Matkat sisältyvät hintaan Turun ja Kaarinan alueella. Muualle matkakorvaus 0,35€/km.